USLOVI KORIŠTENJA

Početna / Features / USL..KOr...

Osnova korištenja

Upotreba i raspolaganje svojim nalogom/hostingom/strimingom i ostalim uslugama
Srbija Serveru se obavezuju da korisniku obezbede nesmetan rad i raspolaganje svojim nalogom i zakupljenim resursima tokom celog vremena zakupa, Srbija Serveri su dužini održavati server ažurnim i dostupnim kao i nadograditi php verziju servera da bi korisnik bio komotan u korisštenju svojih resursa.
Raspolaganje serverom u trećem licu
Ukoliko klijent Srbija Serveri prosledi podatke trećem licu i to lice napravi štetu na fajlovima bazama podataka email nalozima i sl. Odgovornost NE SNOSI Srbija serveri, Korisnička podrška ne podrazumeva obuku za rad na streaming ili hosting panelu niti skriptama CMS ili ručno pisanog sajta.Održavanje vaše web prezentacije ne spada u domen obaveza naše kompanije.
Suspenzija naloga, Privremeno&trajno
Svaka nedozvoljena ili radnja koja može ugroziti rad sistema i naših servera dovodi do trenutnog privremenog ili trajnog gašenja vašeg naloga bez nadoknade štete niti prethodnog obaveštenja.
Maliciozni fajlovi , virusi spajver i malver
Vaša je obaveza da uploadom na hosting ne otpremate fajlove zaražene ili maliciozne što će vas dovesti u situaciju da vam se nalog suspenzuje privremeno ili trajno ili čak obrišu svi podaci sa hostinga ili auto DJ direktoriuma.
Streaming 1Gbit, brzina i sigurnost
Giga bitni upload link je naš adut i streaming serveri sa 100Mbit linkom prema korisnicima su zastarela tehnologija koja naravno obezbedjuje (provajderima) i veći komfor u formiranju cene, ali i slusaoci koji nemaju savrsenu konekciju su samo potencijalni slusaoci koji nikada realno neće postati vaši. Giga bit konekcija je konekcija novog (ovog) vremana i vaši klijenti to zasluzuju..
Vreme rešavanja problema
Naša ekipa broji nekoliko web dovelopera koji su naizmenicno ili zajedno skoro 24 sata dostupni i problem nastao rešavamo u nakraćem mogućem roku na korist klijenta i ne postoji vreme kada nismo dostupni a vi čekate našu pomoć.
Greške vašeg web mastera
Ukoliko se desi da vaš web master obriše vaše streaming podatke u WHMCS panelu ili hosting nalogu mi vam dostavljamo (ali ne postavljamo bekap) Kao što smo rekli u prethodnim tekstovima Održavanje sajtova vršite sami ili vaš web master (ukoliko nemate paket održavanja kod nas).
Autorska prava...

Pri emitovanju audio ili video zapisa od strane naših korisnika Srbija Serveri ne snose nikakvu odgovornost u slučaju povrede autorskih prava jer Srbija serveri iznajmljuju server i nisu urednici programa koje naši serveri emituju.


Svaki klijent odgovoran je za sadržaj podataka koje objavi. Srbija Serveri se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vašeg sadrzaja ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj provajder Srbija Serveri postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave Srbija Serveri. Distribucija sadržaja sa ovog sservisa je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, ukoliko namenom vaše prezentacije nije drugčije naznačeno na vidnom mestu(obavezna prva starnica ili Linkovano) uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet.

Servisi?

 • Registracija Domena

 • Web Hosting Servis

 • Reseller Paketi

 • VPS Serveri

 • Samostalni Hosting

 • Bekap Serveri

 • Instalacija skripti

 • Povraćaj novca

 • Zaštita Web sajta

 • Kvalitetna 24/7 Podrška

Kažu naši klijenti

 • Derviša Sabljaković USA: Pre više od 7 godina sam našla ovog provajdera i od tada me ne boli glava niti imam problema.Glas Crkve FM RS: Posle problema raznih karaktera saradnja zadnje 3 godine na profesionalnom nivou i bez ijednog tehničkog problema.radio-varvara-rama.com Swedwn: Nikakvih problema ni sa serverima niti čovekom sve preporuke

  - Atif Bektas Vlasnik
 • Korektna saradnja već 5 godina, nisam imala problema sa serverima kao pre saradnje sa srbija serveri ili čivijas serveri kako su se zvali pre.

  - Mala Sirena Vlasnik Radia
 • Phere are many variations of passages of Ipsum available but the randomise words which don't look even slightly believable. there isn't anything hidden when looking desktop you need to be sure there isn't anything publishing packages in the middle of generators.

  - Jacob Alexander custmer
Choose Theme Options
Predefined Color Skins
BG Patterns for Boxed